Spania sau Germania?

By | July 5, 2024

Pentru că am văzut că apreciați articolele despre fotbal /s și pentru că acesta este un blog de tehnologie, zic să continuăm seria lor.

În seara aceasta avem unul dintre cele mai frumoase meciuri de la Euro 2024. Nu-i exclus ca meciul să fie mai frumos chiar și decât finala. De regulă finalele sunt mult mai tacticizate.

Eu mă declar favorit al nemților, însă realist vorbind cred că o să-i cam distrugă spaniolii. În afară de meciul cu Scoția, mi se pare că nemții nu au mai arătat ca acea echipă care a câștigat World Cup 2014. Da, sunt o echipă solidă, muncitoare, disciplinată, foarte bine pregătită fizic și mental, însă spaniolii par din alt univers la acest turneu. Spaniolii au ieșit cu brio dintr-o grupă mult mai grea decât cea a nemților și au făcut spectacol cu Georgia.

Spaniolii mi se par cei mai incomozi adversari peste care puteau da nemții. În fine, pronosticul meu este un 2-1 pentru Spania, însă nu m-ar mira ca scorul să fie mai mare. 

Ah … și ar mai fi și Portugalia – Franța. Aici aș zice un 2-1. Franța a cam fentat fotbalul până acum, iar pentru Portugalia miza este mai mare pentru că Ronaldo își dorește cu orice preț să nu se retragă înainte de finală. Nu-mi place de el, dar cred că turneul final ar avea mai mult dramatism/spectacol cu o drama queen în teren până la final.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Spania sau Germania?

  1. Marius

    Salut! Imi doream sa se califice Spania, lucru care s-a si intamplat. Ce e drept insa, au fost favorizati in sensul ca Germania ar fi trebuit sa beneficieze de un penalty vizibil si de pe Luna. Cat despre Portugalia … Cand iti alegi adversarul urmator si traseul de urmat … cumva iti meriti soarta. Ca doar nu era Georgia echipa aia super puternica sa invinga o echipa precum a Portugaliei.

    Reply
    1. Revo Post author

      Se pare că nu a fost penalty acolo: “În a 2-a repriză suplimentară, nemții au cerut un penalty, după ce un șut al lui Musiala a lovit mâna lui Cucurella, dar arbitrul Anthony Taylor nu a oprit jocul. Englezului i s-a transmis apoi din camera VAR că Fullkrug, care jucase mingea, fusese în off-side.”

Spune-ți și tu părerea: