Am văzut Slovacia – România pe un TV Samsung NeoQLED de 65″

By | June 27, 2024

Puține lucruri aduc oamenii împreună așa cum o fac fotbalul și un TV gigant. Aseară am avut plăcerea de a vedea Slovacia – România de pe un TV NeoQLED Samsung din 2024. Este modelul QN90D despre care vă scriam aici.

Mi s-a părut că ne apropiam de un moment istoric, așa că mi-am dorit să marchez momentul și să-l văd la cea mai bună calitate, pe un ecran cât mai mare și cu sunet ca pe stadion 🙂

De fapt, îmi doream să ne strângem în jurul unui TV, în jurul unei echipe, așa cum fac străinii în jurul echipelor mari. Așa că am chemat câțiva prieteni să vedem meciul împreună, echipați corespunzător cu tricouri galbene, fulare și chiar și cu o lampă aprinsă pe culoarea galben-tricolor. Ba chiar am agățat și tricourile mele galbene pe perete 🙂

În drum spre acasă m-am bucurat de altfel să văd foarte mulți oameni îmbrăcați în galben care se grăbeau spre meci.

De când eram mic așteptam să văd o calificare a României în optimile unui turneu final, moment care s-a lăsat mult prea mult așteptat. Ultima dată când am ieșit din optimi la Euro aveam zece ani iar majoritatea televizoarelor încă erau cu tub. Acum sunt… 4K, cu panel QLED, procesor AI cu rețele neurale și sunet Dolby Atmos. Și s-au văzut superb culorile steagului României pe acest TV. Oricum, cu siguranță calitatea TV-ului a depășit calitatea transmisiunii.

Mă bucură tare mult această calificare. România avea până acum o singură victorie la Euro în toată istoria sa. Acum are o victorie mult mai categorică și o calificare de pe primul loc în grupă. Practic este cea mai bună performanță de la Euro.

Sper că această calificare să ne facă să depășim momentul “Generația de Aur” și să privim jucătorii cu mai mult respect. Merită respect. Sunt cei mai slabi cotați de la Euro 2024, însă au pus tot sufletul în fiecare meci pe care l-au jucat și cu un pic de noroc au terminat primii în grupă.

Au jucat fără frică indiferent că în fața lor a fost Ucraina, Belgia sau Slovacia, iar în meciul cu Belgia mi s-au părut super curajoși. Au atacat și la 1-0, au atacat și la 2-0 și nu au refuzat în niciun moment jocul. Nu s-au pus cu autocarul în poartă, nu au făcut faulturi mârlănești, nu au accidentat adversarii. Nu mai este Naționala aceea care se vedea atât de urât pe teren înainte.

Cred că au câștigat simpatia tuturor, iar momentul acesta mi se pare similar cu momentul în care Islanda a ieșit din grupe la Euro 2016 🙂

Mi-a plăcut și meciul de aseară. Deși era cel mai previzibil rezultat din lume, nu cred că a fost “biscotto”. Mi s-a părut că în prima jumătate ambele echipe au căutat victoria, însă din a doua deja devenea mult prea periculos ca vreuna dintre ele să atace. Am cam stat cu sufletul la gură până în minutul 90, pentru că în mod tradițional România nu prea este norocoasă la finalurile de meci. Mă temeam să nu le vină slovacilor vreo idee năstrușnică. Însă pe final ambele echipe își doreau să se termine jocul mai repede și să sărbătorească.

În fine, felicitări băieților! Aseară am fost mândru să port un tricou galben și să mă bucur alături de alte milioane de români. Nu îmi mai aduc aminte un moment în care atât de mulți români să fie… uniți.

Bravo! Hai România! 

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Am văzut Slovacia – România pe un TV Samsung NeoQLED de 65″

  1. vlad

    ce ai prefera
    65QN90D la 9000 lei
    65S90D la 9750 lei
    65S90C la 700 lei

    Reply
    1. Revo Post author

      Aș alege 65QN90D.
      Nici unul dintre ele nu este o alegere greșită.
      Seria S90 e cu OLED. Dacă aș vrea să fiu pragmatic, aș alege 65S90C, care-i modelul de anul trecut. Singurul lui dezavantaj este piciorul acela pe care stă, care-i un pic cam nefinisat. Îl poți vedea aici: https://www.revoblog.ro/tv-samsung-2023-oled-noutati/
      Dacă te deranjează acel picior, mergi pe 65S90D, modelul de anul acesta, unde parcă-i mai estetic. Am uitat să verific specific cum arată pe modelele din 2024, dar dacă nu am scris nimic în articolul despre gama din 2024, probabil că nu mi-a atras atenția într-un mod negativ.

  2. Zalma

    A fost o seară memorabilă, care a unit milioane de români în sprijinul echipei naționale. Mândru să fiu parte din acest moment!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: