Ce faceți deseară după ce ieșiți de la muncă? Nu vreți să mâncați ceva bun? De astăzi tocmai a început “Săptămâna Restaurantelor” în format de toamnă. Şi de data aceasta puteți câștiga și un bucătar (da, un bucătar). Mai multe detalii pe site.
Mă bucur că a avut succes prima ediție, eu n-am apucat să profit. Dar acum am făcut deja rezervare la Mica Elveție. De un an mi-am propus să mănânc fondue și raclette. Şi dacă mai rămâne loc, poate încerc și friptura lor pe piatră de granit.
Lista cu resturantele participante din București și celelalte orașe o găsiți aici:
M-am uitat pe oferte și am făcut o listă cu ce aș încerca eu dacă n-aș fi limitat de timp:
- Vită irlandeză cu Guiness și cheesecake – 25 lei – la The Harp Irish Pub
- Mușchi de vită argentinian – 48 de lei în loc de 80 – la Restaurant Marshall
- Meniul Oktoberfest (hamburger și cartofi cred) – 12 lei – la Zebra Caffe
- Genunchiul de porc cu 25% reducere de la Berăria Bragadiru
- Ceva de la The Harbour – am auzit numai lucruri bune despre ei
- Ceva de la Silk SkyBar – sunt chiar la unirii și au o priveliște foarte frumoasă
- Ceva de la Osho Primăverii – acolo vroiam să mă duc la prima ediție și n-am mai ajuns
Foarte important: nu beneficiați de reduceri decât dacă faceți rezervare prin aplicația pusă la dispoziție pe pagia lor de Facebook.
Şi o întrebare: ați apucat să mergeți pe undeva la prima ediție?
Discover more from revoblog.ro
Subscribe to get the latest posts sent to your email.