O chestie pe care mi-ar fi plăcut să o văd la stick-urile USB

By | July 24, 2024

Ok, stick-urile USB nu mai sunt așa folosite în anul cloud-ului, dar tot ne mai lovim din când în când de ele prin casă.

Și știți cum e. Vrei să pui 5 poze pentru printat, pui mâna pe 3 stick-uri: unul de 16 GB, unul de 8 și unul de 32. La polul opus vrei să faci un stick cu Windows pentru care-ți trebuie vreo 8 GB. Le găsești mai întâi pe cele de 2 și de 4 GB. Am vreo 30 de stick-uri pe acasă, nu le știu tuturor capacitatea de stocare pe de rost.

Cât de simplu ar fi fost să pună din fabrică o etichetă cu dimensiunea stick-ului pe el? Cât dura în plus? Cât costa în plus? 0.00001 cenți?

Ok, am și vreo 2-3 astfel de stick-uri, pe care este scrisă capacitatea, dar sunt mai degrabă excepții. Am început să le pun etichetă sau să scriu eu cu markerul.

 

Așadar, cât de simplu era și de ce nu se face asta în mod curent?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “O chestie pe care mi-ar fi plăcut să o văd la stick-urile USB

  1. contact64e717c45d

    Eu port permanent acelasi stick USB la brelocul cu cheile masinii si nu tot timpul imi aduc aminte ce capacitate are, caci nu-i imprimat pe el 😀

    Reply
  2. Mihai

    Chiar daca nu scrie direct pe carcasa lor, pe unele stick-uri este trecuta capacitatea pe partea metalica a conectorului USB 🙂

    Reply
  3. nwradu

    Păstrează 4 cele mai mari și bune și reciclează-le pe celelalte. Sau ia-ți unul bun, poate cu USB-C și USB-A pe același stick, și nu ai nevoie de altceva.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: