Mergem la FITS Sibiu!

By | June 20, 2024

Parcă am trăit într-o peșteră. Aveam impresia că FITS este doar un festival ce presupune teatru exclusiv indoor. Cumva mi-a ieșit de pe radar din cauza asta, că nu credeam că este compatibil cu un copil mic de 3 ani.

Apoi am aflat că sunt o mulțime de spectacole în aer liber și că este foarte child friendly. Este un festival al artelor de o diversitate fantastică. Vor fi instalații, fanfare, spectacole de lumini, teatru, circ, expoziții, fado, muzică gospel, de toate.

Drept urmare Alice a fost foarte încântată de această idee. Ajungem vineri, pe 21 și stăm până pe 25 iunie. Festivalul mai continuă până pe 30 iunie, dar eu vreau să prindem meciul 3 al României acasă 🙂

Aici este programul frumos organizat pe categorii de spectacole și pe indoor/outdoor iar aici este blogul festivalului. Printre personalitățile care vor vizita anul acesta se numără John Malkovich și Tim Robbins.

Dacă aveți drum prin zonă, opriți-vă și la FITS. Dacă nu, să știți că spectacolele se pot vedea și online, prețul unui bilet este de 30 lei. Detalii aici.

În concluzie, ne vedem în Sibiu.

P.S: Dacă aveți recomandări pentru localuri cu mâncare bună și cu servire rapidă, m-ar ajuta, că ultima dată am fost în 2020 în Sibiu.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Mergem la FITS Sibiu!

Spune-ți și tu părerea: