Se numește X-mini și este destul de interesantă pentru un inginer. Are baterie internă de 220 mAh care îi conferă o autonomie de 6 ore și se încarcă prin USB. Pe lângă jack-ul cu care se conectează la sursă, mai are un jack prin care poți conecta încă o boxă. Astfel se obține un sistem cu 2 boxe. Sau box-ception.
Pentru dimensiunea ei este foarte puternică, are 2W. Sunt boxe clasice pentru PC care au împreună puțin peste 1W. Sunetul este mai ascuțit când capacul este deschis și mai înfundat cu el închis. Ceea ce trebuie să știți este că este mai puternică decât difuzoarele de la laptop. Am dat volumul aproape de maxim și nu mi s-a părut că distorsionează. Dar nici nu pot să spun că m-a impresionat claritatea sunetului.
Este utilă doar dacă vrei ceva ultra portabil pentru un smarphone. Sau dacă îți plac gadgeturile și nu te deranjează să ți-o gâdile toată lumea în loc să asculte muzică la ea. Costă 132 lei și o găsiți aici. Tot aceeași dimensiune și aceeași putere are și acestă boxă Philips. Dar parcă nu e la fel de interesantă. Altfel, pentru prețul ăsta poți cumpăra chestii mai bune. Cum ar fi acest sistem 2.1 Philips. Asta ca să vă faceți o idee asupra raportului preț-putere-mărime.
Bun, am ajuns la finalul articolului și tot nu reușesc să găsesc un posibil scenariu în care boxa asta s-ar potrivi la fix. Voi care credeți că este scopul ei?
Discover more from revoblog.ro
Subscribe to get the latest posts sent to your email.