Zilele trecut am incercat Louisenhof de pe Str. Stefan Mihaileanu nr. 35. Un local cu multe review-uri pozitive care promite ca este o berarie nemteasca.
Atmosfera: Am ajuns pe la 18.00 si atmosfera era cam de oras parasit. Chiar am dezbatut daca sa intram sau nu. Am fost singurii din restaurant, apoi s-au mai ocupat 4-5 mese. Decorul nu e cine stie ce, singura chestie care mi-a adus aminte de Germania a fost o placuta pe care scria “Biergarten”. Muzica nu prea era, asa ca am vorbit cam in soapta pana au mai venit clienti. Deci fail la capitolul “berarie bavareza”. Pentru cei ce nu stiu, intr-o adevarata berarie bavareza se vorbeste tare, se rade cu gura pana la urechi si pe fundal se aude si muzica lor folk cu trompete si acordeoane. Eventual si 2-3 yodleri.
La capitolul servire n-am ce reprosa. Desi i-am pus la treaba pe ospatari, nu ne-au tratat cu fata gretoasa a angajatului deranjat de prezenta ta. A durat chiar foarte putin ca tanti de la bucatarie sa aprinda cuptorul si sa ne prepare mancarea. In 10 minute aveam farfuriile pe masa. Berea a fost turnata intr-un pahar tinut la congelator, cu gheata pe el. Singurul minus il au ptr. faptul ca am comandat o bere alba si una neagra dar am primit 2 albe.
Mancarea si preturile: Sa ne-ntelegem din start. Eu ma asteptam ca macarea sa fie multa, sarata si gretoasa. Adica exact ca la mama ei. Am comandat un cotlet de porc in stil german (24lei) care vine cu tot cu garnitura de cartofi si un sos cu ceapa si o scaricica tiroleza (21lei) + garnitura de cartofi natur (7 lei parca). Eu nu m-am dat in vant dupa cotletul meu. A fost bun, a fost mult, daca nu te saturi din cotlet, din garnitura sigur o faci … dar a fost o mancare dulce. Mie-mi place cum am descris mai sus. Scaricica insa a fost apreciata. Portiile sunt foarte mari si fierbinti. Eu m-am fript de cateva ori pentru ca odata ce-mi pui mancarea in fata, nu o sa astept sa se raceasca. Berile au fost 2x Paulaner Weissbier (13 lei bucata). Preturi medii spre mari.
Bine de stiut: Toaleta este foarte curata doar ca este mixta si este una singura. Nu vreau sa-mi imaginez cum e in zilele in care localul este plin.
No rly, chiar nu accepta plata cu cardul, sa aveti cash la voi!
All in all, merita incercat cel putin o data. Mai multe detalii pe site.
Discover more from revoblog.ro
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
esti cam prostovan. sa scrii in review ca te-ai ars. nu crezi?
as zice mai degraba transparent. eu am curajul si marinimia sa-mi las blogul public. fara sa imi fie frica de commenturile altora.