Una dintre cele mai importante abilități pe care le poate dobândi un antreprenor este organizarea. Când lucrezi doar la birou este simplu. Dar când trebuie să lucrezi de oriunde, trebuie să fii foarte riguros ca să reușești să faci ceea ce-ți propui. Și care este lucrul pe care îl ai cu tine în orice situație? Telefonul.
De când am început să lucrez pentru mine am un ToDo list mare cât o zi de post, pe care îl țin mereu pe unul dintre home screen-urile telefoanelor. Zece minute de mers cu metroul se transformă în “am timp să citesc acest contract”, cinci minute de stat la coadă la supermarket devin “pot răspunde la acel mail”, șamd.
În ultimele două săptămâni am folosit Huawei Mate 20 Lite ca telefon principal. S-a achitat cu brio de lucrurile pe care mi le doresc eu de la un telefon, ba chiar am descoperit și alte funcții care-ți pot face viața mai ușoară ca antreprenor. Deci, ce îți dorești de la un telefon de business?
- Dual SIM. Cea mai mare greșeală pe care o poți face la început de drum este să dai clienților numărul tău personal. Vei ajunge să răspunzi la telefoane în serile de duminică și în ajunuri de Crăciun. Așa că ai nevoie de un telefon Dual SIM, iar Huawei Mate 20 Lite acceptă Dual SIM 4G.
- Autonomia ar fi pe locul doi în topul meu personal. Aici P20 Lite chiar a fost o surpriză plăcută, pentru că l-am încărcat o dată la două zile, deși telefonul a stat în medie între 4 și 5 ore cu display-ul aprins. Tot aici așa adăuga și Fast Charging, pentru că dacă prinzi la vreo cafenea o priză liberă, nu știi pentru cât o poți folosi.
- Document scanner integrat în cameră. Este una dintre funcțiile pentru care cu greu m-aș mai despărți de Huawei. Modul AI al camerei detectează când ai o hârtie în față și îți face scanarea ca și cum ai face o poză. “Îți trimit scanarea când ajung la birou” se transformă în “ți-am trimis deja”, și astfel economisești ore bune.
- Integrarea agendei cu LinkedIn. Dacă-i dai acces la agendă, va face corespondentul între contactele tale și profilul lor de LinkedIn. Nu-i o funcție fără de care să nu pot trăi, dar mi-a plăcut să văd pe unde mai lucrează vechi cunoștințe sau foști colegi de facultate. Nu știi de unde apare o oportunitate de colaboare.
- PrivateSpace. Dacă vrei să separi munca de distracție, este ca și cum ai avea “două telefoane separate” într-unul singur. Poți înregistra o anumită amprentă a degetului care să deschidă telefonul în PrivateSpace. Pui degetul arătător pe senzorul de amprentă și ai homescreen-ul pentru acasă, blochezi telefonul și-l deblochezi apoi cu degetul opozabil, și vei vedea un alt homescreen, cu aplicațiile de la muncă. Îmi place în mod special cum a integrat Huawei această funcție.
Pe lângă partea serioasă menționată mai sus, Huawei Mate 20 Lite știe să mai facă destul de multe trucuri și pentru distracție. De exemplu are două camere frontale: una care fotografiază și una prin care AI-ul recunoaște mediul înconjurător și ajustează setările la unul din cele scenarii. Tot pe același principiu funcționează și sistemul de camere de pe spate: una dintre ele fotografiază, iar cealaltă adaptează la unul dintre cele 22 de scenarii.
Nu-i rău deloc pentru un telefon mid-range. Mi-a făcut plăcere să îl folosesc timp de două săptămâni, așa că dacă vreți un telefon pentru business, vi-l recomand.
Discover more from revoblog.ro
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
În titlul articolului scrie Mate 20 lite, în tot articol scrie P20 lite ..
Pana la urma despre ce telefon vorbești ? 🤔
Salut, este vorba despre Mate 20 Lite, am corectat acum, mulțumesc. Eu folosesc P20 și din cauza asta îmi vine mereu P20 prima dată în minte 🙂