Coldplay a băgat manele la concertul din București

By | June 12, 2024

Din ce înțeleg, Coldplay are o tradiție prin care în deschiderea show-ului lor invită să cânte un artist popular din țara respectivă.

Din păcate, la concertul din această seară, cuiva, probabil chiar lui Chris Martin, i s-a părut o idee bună să-l invită în deschidere pe un băiat denumit “Babasha”, care este pe locul 1 în trending pe YouTube.

Și mai din păcate, acest Babasha cântă manele. Drept urmare, jumătate de stadion a început să-l huiduie pe Babasha. Vedeți momentul la Ionuț Bunescu pe Facebook.

Sau puteți să vedeți o mostră și de la Hotnews.

Din punctul meu de vedere Coldplay a greșit-o grav aici și își merită huiduielile. Este pur și simplu o mare lipsă de documentare și o mare dovadă de superficialitate din partea lor, dacă din toți artiștii români au ales să-l cheme pe scenă pe acest băiat. Pentru mine este similar cu un “Good evening Budapest!” în loc de Bucharest. Efectiv mi-a venit să vând biletul de mâine când am văzut treaba asta.

Nu, nu este vorba despre egalitate și puterea muzicii de a uni și bla bla. Este vorba despre două genuri muzicale diametral opuse, cu fani diametral opuși. Eu plătesc să văd concert Coldplay, nu manele. Dacă vreau să ascult manele pot să ascult gratis de la grandioșii cu Mercedes sau BMW care trec pe bulevard cu geamul lăsat jos.

Nu am nimic cu genul, nu am nimic cu cei care-l ascultă, dar cred că am dreptul să decid ce ascult pe banii mei și mai ales să sancționez ce nu îmi convine.

În concluzie, sper să nu-l văd și mâine la concert, pentru că va fi primul și ultimul concert Coldplay la care voi merge.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “Coldplay a băgat manele la concertul din București

  1. Radu

    Pacat ca multi dintre cei care eram acolo nu stiam sa fluieram…????
    Jenant moment..????

    Reply
  2. Gigel

    Artistul are dreptul sa se exprime cum vrea el pentru a crea arta. Astfel asa a ales formația Coldplay sa faca arta în seara asta, tu ca ascultător nu ai decât opțiunea de a nu te duce sau a nu asculta. Tu spectator civilizat, nu ai optiunea de a huidui arta creata de artist.

    Reply
    1. Revo Post author

      Dacă artistul are dreptul să exprime cum vrea el, de ce nu ar avea și publicul dreptul să dea feedback cum vrea el? Opțiunea de a nu te duce nu există, că ești deja acolo, pus în fața faptului împlinit. Opțiunea de a nu asculta nu o ai. Ce să faci? Să-ți bagi degetele în urechi ca un copil?
      Ok, poate huiduielile nu sunt cele mai potrivite, dar nici nu ai altfel cum să trimiți feedback-ul tău. Probabil că dacă aș fi fost pe stadion nu aș fi huiduit, dar nici nu i-aș fi condamnat pe cei care au făcut-o.

    2. vlad

      Daca imi spunea inainte ca imi da manele de 700 lei, nu mai luam bilet. Asa ca isi merita huiduielile.

    3. radonys

      Artistul canta anumite genuri muzicale. Oamenii au platit bani sa auda respectivele genuri muzicale. Artistul vine si lasa sa cante pe unii ce canta genuri muzicale total opuse celor pentru care au venit oamenii. Oamenii nu au fost informati ca vor plati sa auda aceste genuri muzicale cu care nu rezoneaza. Deci oamenii au cel putin dreptul sa huiduie si sa injure. Cel putin. Eu ceream banii inapoi.

    4. Sorin

      Pai nici nu l-am huiduit pe artist, l-am huiduit pe baiatu ala care a venit imbracat in pijama sa lalaie o mizerie sinistra cu pretentie de muzica si cu versuri de aurolac in sevraj (am retinut doar ceva cu dragostea data la amanet).
      Dupa ce a plecat ala toata lumea a revenit la starea de veselie, curcubeie si luminite.
      Eu cred ca artistul a inteles mesajul

    5. Florian

      Cum adică, Gigel? Scria pe afiș ”Babasha feat. Coldplay” și spectatorii au ales în deplină cunoștință de cauză?

  3. Betze

    Mă gândeam că scăpăm de căcatul woke, incluziune si diversitate care a năpădit vestul, dar azi am avut marea surpriza sa constat că lumea chiar crede că nu e ok ce s-a intamplat. Cum mm de treaba eu sa platesc bilet ca sa ascult ceva si sa ma trezesc cu o asemenea “surpriza”? Faptul ca au huiduit e cel mai bun si mai real feedback pe care il puteau primi cei de la Coldplay. Nu se poate ca intr-o tara suprasaturata de manele, melteni si tot ce vine la pachet cu asta sa zici ca e ok ce s-a intamplat. Si toti “artistii” care vin si cearta platitorii de bilete ca nu e frumos ce-au facut, ntz, ntz! Sugeti-o! (la ceapă ma refer). Sunt sigur ca i-au injurat pe cei de la Coldplay ca au chemat un tigan sa cante manele si pe ala c-a avut bulan sa urce pe scena cu acesri zei ai pop-rockului. Numai ipocriti pe toate retelele si toate canalele de stiri. Din cauza politically corectness-ului nu mai poate spune nimeni nimic de teama sa nu raneasca sentimentele vreunui snowflache (flaușat). In concluzie, vine la fix acest circ in perioada alegerilor.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: