Căutam un marcator de prețuri și am așa am aflat cât de multe aparate de etichetat are Brother. Sunt genul de lucruri despre care probabil nu știai că există, dar care devin indispensabile după ce ajungi să le folosești. Şi sunt extrem de simplu de folosit. Așa funcționează Brother P-Touch H110:
Aparatul costă în jur de 180 de lei și poți face o mulțime de lucruri cu etichetele auto-adezive printate prin transfer termic. Le poți lipi pe cutii, pe plicuri, pe cabluri, pe cutii de CD-uri. Sau dacă ești o gospodină hardcore, poți să le lipești pe borcane cu murături, mirodenii, sau alte asemenea.
După cum se vede și în video, poți schimba fontul, grosimea și dimensiunea acestuia, poți stabili lungimea etichetei, poți scrie pe vertical. Etichetele sunt foarte rezistente, și dacă vrei să le dezlipești nu rămân bucăți de hârtie sau adeziv în urmă.
Aparatul din imagine poate folosi rezerve cu role de benzi auto-adezive de dimensiuni între 6 și 12 mm de diverse culori. Rezervele costă între 40 și 75 de lei și rezistă destul de mult. Eu l-am folosit și la muncă și acasă și am printat timp de o lună tot ce mi-a trecut prin cap:
Pentru ce-mi trebuie mie, Brother PT-H110 este mai mult decât suficient. Totuși, dacă vrei să devii cu adevărat creativ, Brother PT-450VP funcționează pe același principiu, dar este mult mai avansat.
Acceptă role mai late, până la 18 mm, are un display luminat, multe presetări, și cel mai important: posibilitatea de conectare la un computer. Şi din nou, aplicația pe care o pun ei la dispoziție este extrem de intuitivă. Am instalat-o, am conectat cablul și deja puteam printa. Fără bâlbâieli cu drivere și alte asemenea.
După cum vedeți, cu Brother PT-450VP se pot face mult mai multe. Au seturi întregi de simboluri pentru grădinițe, cabinete medicale, birouri, retail, semne de avertizare, cabluri, pentru ocazii festive, bucătării sau chiar componente electronice. Pe lângă colecția de simboluri, se pot edita de la zero etichete cu text sau diverse desene. Sigur, rezoluția nu-ți permite să o printezi pe Gioconda, dar logoul firmei tot ți-l poți printa.
În concluzie, mie mi se pare unul dintre cele mai utile lucruri pe care le poți avea în gospodărie sau la firmă. Eu nu credeam că un aparat care pare atât de banal poate să mă distreze atât de mult. Şi dacă tot vine curățenia dinainte de Paști, dacă tot faceți curat pe balcon, poate vreți să etichetați cutiile de acolo, ca să nu mai uitați ce ați pus în ele.
Discover more from revoblog.ro
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Multumim pentru link! Mai multe modele puteti gasi aici: https://www.itgstore.ro/aparate-de-etichetat