Beverly Hills Cop: Axel F este foarte ok

By | July 17, 2024

Mie mi-a plăcut seria originală Beverly Hills Cop, așa că l-am văzut și pe cel din 2024, care tocmai s-a lansat pe Netflix.

Bineînțeles, nu a fost o capodoperă, dar este un film lejer foarte plăcut de văzut într-o seară, ascuns la răcoarea aerului condiționat, cu un castron de popcorn și cu o bere în mână.

Eddie Murphy are în continuare umor și joacă binișor. Chiar am râs pe bune la vreo două faze. A râs chiar și Alice, care nu-i tocmai în target, pentru că nici nu s-a uitat la seria originală și nici nu este fană “cop movies”.

Dacă ar fi doar după fizicul lui Eddie Murphy, nu îți dai seama cât de mult a trecut de la primele filme. Abia când îi vezi pe Taggart și Rosewood îți dai seama ce distanță este între filme.

Mi se pare că cine a scris scenariul a îmbinat foarte plăcut “the old” cu “the new”. Pe parcursul filmului Eddie Murphy admite că este învechit, dar nu într-un mod cringe cu trimiteri la “pe vremea mea…” din 2 în 2 minute.

Din acest punct de vedere aș spune că Axel F 2024 este mai reușit decât Bad Boys For Life din 2020, care parcă a fost un cringe-fest de care nici nu m-am mai obosit să scriu.

În altă ordine de idei, ați observat că aproape a murit genul de “cop movies” produse de Hollywood? Mă întreb de ce nu mai este apetit pentru acest gen printre americani.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Beverly Hills Cop: Axel F este foarte ok

  1. Dragos

    Si mie mi-a placut.
    Ca idee le-am vazut pe primele in anii 90 pe VHS

    Inainte sa iasa asta nou le-am revazut de pe netflix si apoi noul film. O comedie usoara cam de 7/10.

    Reply
  2. Giovani

    Bunicel intradevar, parca ii mai trebuia un pic de sare și piper, dar, intradevar, cu vreo 2 beri a mers. L-am văzut chiar alaltaseara.

    Reply
  3. Coco Moll

    Noroc mare că mi-ai adus aminte de el… In seara asta, daca nu adorm instant, o sa incerc să-l văd…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: