Aveți storcător de fructe? Îl folosiți?

By | July 23, 2024

Mai de mult am testat un storcător de fructe de la Panasonic. Mi-a plăcut foarte mult atunci ideea de a-mi face singur suc acasă. L-am folosit un pic, l-am returnat și am rămas cu ideea că ar fi bine să cumpărăm și noi unul.

Mi-am dat seama atunci că șmecheria este să fie unul cu presare la rece și cu melc din inox, ca să facă treabă bună și să fie fiabil.

M-am uitat acum la review. S-a întâmplat în 2017 și de atunci până acum nu am făcut ceva în privința asta. Bine, atunci nu aveam mașină de spălat vase și știu că mi s-a părut complicat de curățat.

Doar că acum mi-a revenit ideea. Parcă avem și mai multe fructe prin frigider, parcă-i bun și sucul natural, mai ales că acum îl avem și pe cel mic căruia nu-i dăm carbogazoase. Cumva sunt înconjurat de mai multe fructe pe care nu aș vrea să le las să se strice.

Doar că mă tem să nu cumpărăm un storcător de fructe și să fie încă un gadget de bucătărie pe care ori se va pune praful undeva pe blat, ori îl vom ține în cutie și de fiecare dată când voi vrea să-l folosesc voi amâna din cauză că trebuie să-l scot din cutie.

Acum înțeleg, că-i sezonul fructelor, dar iarna, când nu voi mai găsi decât mere și portocale, oare îl voi folosi atât de des?

Voi aveți un astfel de storcător? Îl folosiți?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Aveți storcător de fructe? Îl folosiți?

  1. Giovani

    Am dar l-am folosit doar când erau fetele mici și le făceam zilnic câte o cana mare. Eu zic ca am reușit în acest fel să le formam sistemul imunitar. Acum avem unul mai mic la care facem Doar ocazional câte un suc de portocale. Ala mare sta nefolosit de vreo 12-13 ani în cămară ????

    Reply
  2. Coco

    Am doua, stau nefolosite. Și un blender pentru smootie. La fel și ăla.

    Reply
  3. Cristian

    Am un storcator de fructe asemanator cu cel din poza articolului, nu mai stiu marca. Este doar un “gadget” care ocupa spatiu :), l-am folosit la inceput, dar curatarea lui mi se pare prea complicata doar pentru un singur suc.

    Reply
  4. Betze

    Am unul ca cel din poza primit cadou acum vreo 15 ani. L-am folosit la inceput si faceam suc din toate combinatiile posibile de fructe si legume. Problema era ca trebuia sa fac o cantitate destul de mare de suc ca sa merite efortul de a-l curata. La un moment dat am renuntat sa-l mai folosesc. Ulterior mi-am luat unul micut, din plastic, de stors citrice. Pe asta il folosesc destul de des (poate o data la doua saptamani). Ma gandeam sa imi iau unul tip presa la care sa storc si rodii dar am renuntat la idee. Intre timp am invatat sa desfac boabele de rodie destul de usor.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: