Un Tanc, BMW M5, Camaro, Nissan GTR R-35, Challenger SRT-8, Aston Martin, Dodge Charger, Alfa Romeo Giulietta, Subaru Impreza WRX STI, Ford Mustang, niște Ferrari, un Harley Davidson, Ford Escort 2000 condus de Paul Walker și două chestii mai exotice: Plymouth Superbird pentru Vin Diesel și Jensen Interceptor pentru femeie. Parcă mai clătea ochiul câte un VW Golf II, un Ford Mondeo sau o Bora în scena cu autostrada din Spania. Dar astea erau mașinile care erau distruse, aruncate în aer sau călcate de tanc.
Despre actori nu zic nimic. De fiecare dată când îl vedeam pe Vin Diesel în aceeași scenă cu Dwayne Johnson îmi apărea o lacrimă în colțul ochiului. The Fast and the Furious a evoluat de la un film cu mașini spre un film de acțiune cu mașini. Exact ca și în cazul Iron Man 3, ochiul e hrănit cu bunătăți atât de repede încât nu ai timp să te gândești la scenele ultra trase de păr. Umor, acțiune, femei și mașini în cantități asemănătoare. Filmul a avut un început exploziv, apoi a început să scârțâie, sau mai precis … să licăre. Ecranul. Apoi nu s-a mai auzit decât sunetul. Şi în final s-a oprit de tot proiecția. Deci nu știu cum se termină. Despre întâmplarea nefericită de la Movieplex, în următorul articol.
P.S: Am văzut și ceasuri: Paul Walker a purtat un Jaeger LeCoultre Deep Sea Cronograph iar Ludacris a făcut rost pe parcursul filmului de un Carl F. Bucherer.
[youtube=http://youtu.be/C_puVuHoR6o]
Discover more from revoblog.ro
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
l-ai vazut la calitate ok?:D
L-am văzut la calitate “intermitentă”. Acum scriu postul în care descriu experiența 🙂
Hihi, eu l-am vazut tot ieri 😛
Am cate ceva de reprosat, dar sa nu-ti dau spoiler 😀